OPERASI PATUH 2017 POLRI

Aribowo 31 Oktober 2017 08:57:07 WIB

Nglindur___(SIDA SAMEKTA)

 

WORO WORO SEDULUR.... Tak Kandani bro eneng kabar Kabeh POLISI sak Indonesia arep ngelaksanake
“Operasi Patuh 2017″ Bareng2 ..
InsyaALLAH mulai tanggal 1-14 November 2017 ( 14 dino )
Makane ..Nek saiki akeh operasi yo ojo kaget karo shok ..
Trus ojo muni2 .. “Polisine nggolek2 .. !!!!!
Operasi iku tujuane iso nemoke motormu .. Motore tonggomu, kancamu, pakdemu, simbahmu seng ilang .. seng dimaling ..
Sekalian nertibke masyarakat ..
Program Operasi iki luweh mentingke kegiatan PreEmtive lan Preventive seng didukung penegakan hukum kanggo pelanggaran lalu lintas
seng marai nyebabke Tabrakan & kejahatan kendaraan ..
Operasi Patuh iki di back up TNI karo POM TNI sak Indonesia...
Lha mulai saiki Sampekke neng Sedulurmu, Tonggomu, Gurumu, Koncomu, Pacarmu, Dosennmu, Selingkuhan utowo gendakanmu supoyo nglengkapi dokumen kendaraane (SIM karo STNK)
BPKB ora usah digowo ndak ilang ..
Mending dilebokke Bank/Koperasi wae malah dadi duit..
Kelengkapan kendaraan yo dinggo ..
HELM sing standar SNI .. Ojo Helm proyek opo sigaran ball mbok enggo..
Spion loro kiwo tengen ojo kiwo kabeh ndak koyo wOng gendeng opo ben iso karo ngilo ben ketok untune seng njepat..
Plat nomere seng biasa wae rasah dibentuk-bentuk
sing aneh2 .. opo meneh ditulisi jenenge mbahmu, mbokmu,lekmu opo meneh gendekanmu, ndak malah ketok wong Alay + LeBay ..
Sing nyopir mobil ojo lali nganggo sabuk pengaman ..
Ojo cuman kanggo pajangan ..
Umpomo mobile ora ono sabuk
pengamane yo nganggo debok gedang garing opo tali rafia ..
Sing numpak motor roda 2 tetep nguripke lampu (awan karo bengi) ..
Sing lampune pedot .. ndang ditukokne lampu ..
nek perlu lampu neon seng gedi ben mantep ..
Wong tuku Blackberry utowo android wae kuat .. Mosok tuku lampu sepuluh ewu wae aras-arasen ..
Wis Yoo, berita iki sebarno sak Indonesia lan sak karepmu. Mbok
laksanakke yo alhamdulillah .. ora mbok laksanake yo AKU RAPOPO
nek ono opo2 yo urusanmu wong aku dudu bapakmu ..
Okay...
Suka
Tanggapi
Komentari
Bagikan

 

 

(aribowo)

Komentar atas OPERASI PATUH 2017 POLRI

Evan_Hell 31 Oktober 2017 09:58:30 WIB
Infonya sangat membantu..

Formulir Penulisan Komentar

Nama
Alamat e-mail
Kode Keamanan
Komentar
 

Pencarian

Komentar Terkini

Media Sosial

FacebookTwitterGoogle PlussYoutubeInstagram

Statistik Kunjungan

Hari ini
Kemarin
Pengunjung

Lokasi Nglindur

tampilkan dalam peta lebih besar